Kees van Dam 900ste HKV-lid!

Tijdens de succesvolle Braderie werd Kees van Dam als 900ste lid van de HKV ingeschreven. Het totaal aantal nieuwe leden was 17.

Al eerder had Kees van Dam gesproken over een lidmaatschap van de Historische Kring Voorhout, de vereniging die hij een warm hart toedraagt. Het was er nog niet van gekomen; hij twijfelde nog. Totdat hij deze dag bestuurslid Monique van Buul op zijn pad trof. Zij trok hem over de streep en binnen de kortste keren was het lidmaatschap geregeld. En wat bleek? Kees van Dam was het 900e lid. Uit handen van Monique van Buul ontving Van Dam een Voorhoutse tegel én de Voorhoutse vlag. Het 800ste lid werd in 2010 ingeschreven. Moet de HKV nu wachten tot 2022 voor het 1000ste lid? Dat zal toch niet!

De Braderie is succesvol afgesloten. Zeventien nieuwe leden meldden zich. Ook de fotocollectie van Antoon van der Slot trok veel bekijks. De vlaggen, inclusief de bootvlag, kende een topverkoop. De wimpel zal eerst na 25 september worden geleverd.

Voor het behoud van de vlag wordt aangeraden deze niet 24 uur per dag en niet in regen en wind buiten te laten hangen.