HKV digitaal bij Rotary

Voorhout, 15 oktober – In deze tijd met fysieke beperkingen probeert de HKV toch haar doelstellingen te realiseren. Door het onderzoeken, bewaren, beheren en communiceren over de geschiedenis van Voorhout willen we hetgeen waardevol is archiveren en onder de aandacht brengen. Dat gebeurt natuurlijk door middel van de viermaandelijkse uitgave van het tijdschrift Dwars Op.

Voor lezingen over de historie is deze periode nauwelijks geschikt. Met gebruik van moderne hulpmiddelen kan daar toch iets aan gedaan worden. Zo werd op donderdag 15 oktober een presentatie gegeven voor de leden van de Rotary Voorhout, die deze keer hun bijeenkomst digitaal georganiseerd hebben. Het betoog over ‘Voorhout in vroegere eeuwen’ werd erg gewaardeerd.
In de beschikbare tijd kon slechts een gedeelte van de stof behandeld worden en afgesproken is om op een later moment op het onderwerp terug te komen.