HKV ontvangt Rabobank donatie

Foto: Sven van der Vlugt

Rabobank opent kantoor in Lisse met vier donaties

Op symbolische wijze opent de Rabobank vrijdag 22 september het nieuwe kantoor aan het Blokhuis 48 in Lisse. Als openingshandeling reikt directeur Ferry Huurman vier cheques van elk 825 euro uit aan de Stichting Bloemencorso, de Historische Kring Voorhout, de Stichting Dahlia Mozaïken en de Bollenstreek Omroep.

825 jaar
“Met dit gebaar vieren we niet alleen het feest 825 jaar Lisse mee, maar willen we ook laten zien dat we het als coöperatie belangrijk vinden de lokale leefomgeving te blijven versterken. Zo keren we in oktober nog eens 125.000 euro uit aan 256 stichtingen en verenigingen in de Bollenstreek die meedoen aan de Rabo ClubSupport campagne. Daarnaast versterken we diverse maatschappelijke initiatieven in de regio met een donatie uit ons Rabo Impactfonds,” aldus Huurman.

Sinds 1924 bedient de Rabobank haar klanten met een vestiging in Lisse. De bank is blij dat zij vanuit dit ruimer opgezette kantoor de klanten in de Bollenstreek kunnen blijven bedienen. In dit kantoor worden de klanten geholpen met advies op het gebied van wonen, vermogen en financieren en ondersteuning bij dagelijkse bankzaken.

Foto: Sven van der Vlugt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.