Verzamelalbum bij PLUS Van Dijk

Acht eeuwen terug in de tijd!

Wethouder Cultuur Elsbeth Koek ontvangt Historisch boek Voorhout van Voorheen. (Foto’s: HKV / Hubert Heuzen)

In het kader van het 25-jarig bestaan van de HKV overhandigde Joop van Dijk vrijdagochtend 14 april het eerste exemplaar van het verzamelboek Voorhout van Voorheen aan wethouder Cultuur Elsbeth Koek. In samenwerking met supermarkt PLUS Van Dijk stelden vrijwilligers van de HKV het plakboek samen waarin acht eeuwen aan Voorhoutse geschiedenis verzameld is. Ton Oostdam sprak namens de werkgroep/redactie van de HKV.

Het nieuwe verzamelalbum van PLUS Van Dijk is verkrijgbaar in de supermarkt aan de Herenstraat. Tot en met zaterdag 10 juni kunt u 8 weken lang sparen voor een mooi en overzichtelijk album van historisch Voorhout. Een volgeplakt album geeft een prachtig beeld van acht eeuwen Voorhout.

Bij aankoop van iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt u een gratis setje met 3 stickers over de historie van onze mooie gemeente. Spaar alle 180 plaatjes en plak uw verzameling helemaal vol.

Interview Cock Jue (Bollenstreek Omroep) met Ton Oostdam (HKV) en wethouder Elsbeth Koek 14 april 2023.