Lintjes voor HKV-bestuurders

Vlnr: Monique van Buul, Burgemeester Carla Breuer en John Bakker (Foto: PR).

Dinsdag 26 april 2022 ontvingen in Warmond twee bestuursleden van de HKV hoge Koninklijke onderscheidingen.

John Bakker was sinds 2009 al Ridder in de Orde van Oranje Nassau. In erkenning voor zijn vele verdere uitgebreidere maatschappelijke activiteiten, hij was onder meer bestuurslid van het Nationaal Comité 4 en 5 mei, de Stichting Carnegie Heldenfonds, dossier Seksueel Misbruik en de Stichting Coördinatie 75 jaar bevrijding, werd hij bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheiding werd hem uitgereikt door de Commissaris van de Koning, Jaap Smit.

Monique van Buul is nucleair geneeskundige en levert een uitzonderlijke bijdrage aan de nucleaire geneeskunde. Daarnaast is ze onder meer actief bij de HKV, was ze bestuurslid van basketbalvereniging Forwodians en vertrouwenspersoon bij de Stichting Katholiek Onderwijs in Voorhout (SKOV). Ze is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen werden haar uitgereikt door burgemeester Carla Breuer.