Bijna 2000 familieberichten doorzoekbaar

Dankzij een aantal grote aanwinsten is de hoeveelheid familieberichten de laatste maanden fors gestegen. De invoer van gegevens van deze berichten is afgerond. Er zijn bijna 1150 bidprentjes uit Voorhout en de regio opgenomen.Ook zijn priesterwijdingen en Eerste Communieplaatjes opgenomen in het bestand. Natuurlijk is niet alles kompleet. Op sommige familieberichten of geboortekaartjes ontbreekt, een naam, een datum of een jaartal. Verder moeten nog veel bidprentjes gedigitaliseerd worden. Nieuw zijn een aantal feestgidsen van huwelijken.
Heeft u familieberichten, geboortekaartjes, trouw- en/of rouwkaarten, bidprentjes, gedenkkaartjes of andere berichten? Wij ontfermen ons er graag over. Na invoer van de gegevens worden de berichten op naam gesorteerd en in grote enveloppen opgeborgen in ons Kenniscentrum.

Zoeken? -> Meer