Boek: 500 jaar Hoogh Teijlingen

500 jaar Hoogh-Teijlingen

Na vele jaren onderzoek is de stamboom van de familie Hoogteijling, van Hoogteijlingen en Hoogteiling in boekvorm beschikbaar. Nog nooit eerder is de oorsprong van de naam zo ver in het verleden onderzocht en rijk  geïllustreerd beschreven.

De familienaam is voor het eerst te lezen in een erfpacht van 1481. Alle afstammelingen van deze Dirck Jansz op Hoechteijlinge zijn beschreven in dit boek. Opgenomen zijn veel Voorhoutse families. Bij dit boek behoort een map met acht familiestambomen op groot formaat.

Auteur van dit 366 pagina’s tellende boek is de in Voorschoten wonende Laurens Hoogteijling. Dit historische document mag niet in de boekenkast ontbreken.

Meer informatie en bestellen? Zie de website. Op de website vindt u een namenlijst behorende bij het boek van Hoogteijlingen. Deze is te downloaden.