Webarchief Bartholomeusparochie bij HKV

Webarchief St. Bartholomeusparochie bereikbaar via de HKV

Voorhout, 16 janauari 2018 – Met ingang van 1 januari van dit jaar is de oude website van de Bartholomeusparochie uit de lucht gegaan en geïntegreerd in de nieuwe website van de parochie Sint Maarten. De oude website bevat echter veel belangrijke informatie en fotoalbums. Het zou jammer zijn wanneer deze informatie niet meer beschilbaar zou zijn en uitsluitend ergens in het archief op een schijf ligt te verstoffen. In samenwerking met de Commissie van Beheer van de parochie Sint Maarten, kern Bartholomeuskerk, blijven de oude gegevens nu beschikbaar op de website van de HKV. Er worden op deze archiefwebsite geen nieuwe berichten geplaatst en de meeste e-mailadressen zijn gewijzigd.

De website is bereikbaar via Onderzoek -> Zoeken in bronnen en dan naar bijgevoegde ‘tegel’ op de pagina.  Direct naar de website >