Natte start Braderie

Succesvolle Braderie
Zaterdag 13 september startte de Braderie in de Herenstraat nat. Maar vanaf het middaguur klaarde het weer op. In de stand toonde de vereniging haar nieuwe banner: gezicht op Voorhout.

Aan het eind van de ochtend werd het droog en nam de belangstelling voor de Braderie toe. De verkoop van de Dwars Op Junior was ongekend hoog. Tevens verkocht De HKV tegen een special prijs het Boerhaaveboek. Het bestuur verwelkomde tien nieuwe leden. Veel belangstelling bestond er voor de vlaggen. De bootvlag is nagenoeg uitverkocht. Enkele kritische kanttekeningen betreffende inhoud van de Dwars Op en het stokje aan de bovenzijde van de wimpel zullen worden besproken. De oude foto’s van Antoon van der Slot trokken grote belangstelling. De in Voorhoutse kleuren geschilderde klompen van voorzitter Cok van Steijn waren niet te koop.