Lenteconcert Boerhaavetuin

Op zondagmiddag 31 mei a.s. vindt er een uniek samenwerkingsverband plaats tussen de Historische Kring Voorhout, de Boerhaavetuin groep en muziekvereniging St. Cecilia.    

U kunt zich voor die middag inschrijven voor een ‘speciaal op maat’ gemaakte historische wandeling door Voorhout. Onder leiding van een aantal deskundige leden van de H.K.V. kunt u zich verbazen over Voorhouts verleden en zult u versteld staan wat er bewaard is gebleven op historisch gebied.    

De wandeling eindigt in de al even zo unieke Boerhaavetuin, alwaar wij u een heerlijke koffie/thee tafel aanbieden. Ook hier zijn leden aanwezig die u van alles kunnen vertellen en laten zien over de historische waarde van deze botanische tuin. En of dit nog niet genoeg is, trakteert aansluitend muziekvereniging St.Cecilia u op een gezellig, licht zondagmiddagconcert. Dit alles vindt plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur.    

Inschrijven voor de historische wandeling met bezoek aan de Boerhaavetuin kan vanaf heden bij Cok van Steijn en Jan-Piet Does. Vermeld u alstublieft met hoeveel personen u mee wilt lopen, zodat wij de groepen in grootte kunnen samenstellen. Kosten: € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen tot 15 jaar.    

Inschrijven is mogelijk tot 21 mei a.s. Na inschrijving volgt automatisch een bevestiging via de email met nadere informatie. Het lenteconcert zelf is gratis en kan ook worden bijgewoond zonder deelname aan de historische wandeling.