28 november a.s. Inloopochtend HKV en kranten knippen

Nu het zeker is dat de Historische Kring Voorhout de komende tijd nog gehuisvest blijft in het Historisch Centrum in Serviceflat Park Overbosch, worden er weer inloopdagen georganiseerd worden. Op donderdagmorgen 28 november is er van 10 – 12 uur weer gelegenheid om binnen te lopen. De ingang is te bereiken via de Prof. Nolenslaan. Ook niet-leden zijn van harte welkom. De vele fotoboeken liggen uiteraard weer klaar om doorgebladerd te worden. Vaak leveren de foto’s leuke onderlinge gesprekjes op.

Kranten knippen
Kortgeleden heeft de HKV zes meter zeer oude kranten gekregen. Deze kranten worden doorgebladerd en de Voorhoutse berichten worden uitgeknipt en gesorteerd. Mocht u mee willen knippen, dan kunt u zich melden tijdens de Inloopmiddag. Ook via de website kunt u zich aanmelden: www.hkv-voorhout.nl
De HKV is nog steeds op zoek naar reclamemateriaal dat door Voorhoutse bedrijven en instellingen is uitgegeven. U moet daarbij denken aan pennen, aanstekers, speldjes, stickers, tasjes, glazen, bekers, etc. Uiteraard is het mogelijk om dat op 28 november mee te nemen.

Op 17 december is er een Inloopmiddag van 14-16 uur.