Seniorenmiddag met Cok van Steijn bij Cheers!

Volgende week zit Voorhout midden in de Najaarsfeesten 2014. De Seniorenmiddag, op dinsdag 9 september belooft naast een gezellige middag dit keer ook een heel Voorhoutse middag te worden.
Behalve het gezellig samenzijn met ‘een bakje, een plakje en een glaasje’, zal de middag worden ingevuld door onze plaatsgenoot Cok van Steijn. Hij zal ons op z’n anekdotische wijze en met behulp van een aaneenschakeling van beelden meenemen in het verleden van Voorhout. Hoe zag ons dorpje er in de vorige eeuw uit en welke prominente (en doodgewone) Voorhouters liepen er toen rond en verschenen er voor de camera?

“GROETEN UIT VOORHOUT”
Cok van Steijn,  groots verteller van de Historische Kring Voorhout, zal u een nostalgische middag bezorgen. Maar ook voor ‘nieuwe’ Voorhoutse senioren kan het een alleraardigste middag worden. 
De middag duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Cheers! gaat om 13.30 uur open en de toegang en de consumpties zijn, zoals gewoonlijk, gratis. Een en ander is alleen maar mogelijk omdat de Rabobank Bollenstreek deze activiteit van de Oranje Vereniging Voorhout ondersteunt.