Famillementmarkt

Op woensdag 8 oktober 2014 is er in Leiden een Famillementmarkt.

Famillement is een nationaal evenement voor familiegeschiedenis en erfgoed. In september 2012 werd dit genealogisch evenement voor het eerst in Maastricht gehouden. Het was toen een groot succes. Deze keer willen we het in Leiden organiseren. Op het programma staan o.a. lezingen, workshops, tentoonstellingen, rondwandelingen en een markt. Het wordt georganiseerd door Erfgoed Leiden en Omstreken (voorheen Regionaal Archief Leiden) en het Centraal Bureau voor Genealogie. De HKV geeft die dag ook acte de présance.

Inmiddels is bekend dat de Famillementmarkt in de Hooglandse Kerk te Leiden zal gaan plaatsvinden. Op deze markt presenteren verenigingen, stichtingen en instellingen die zich met genealogie en erfgoed bezighouden, zichzelf. De markt start op woensdag 8 oktober om 13:00 uur en zal tot ca. 21:00 uur duren.

Tot slot wijst de HKV u op de website www.famillement.nl. Via deze website wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom Famillement.