Stuifduin 1996-1997 door Patrick van der Hulst

Onlangs is het eerste deel ‘ Stuifduin’ (1996-1997) uitgebracht, waarin de columns van Patrick van der Hulst zijn gebundeld.
Patrick van der Hulst (1974-2003) was coywriter en freelance journalist/ columnist. Van 1996 tot het begin van 2002 schreef hij wekelijks de populaire column ‘Stuifduin’ in de lokale krant De  Voorhouter. Het begon eigenlijk min of meer als grap met een ingezonden stuk. Dat hij jarenlang elke week mensen wist te boeien, had hij niet verwacht.
Met zijn grappige, soms weemoedige en altijd rake pen schetste hij elke week het alledaagse maar ook het snel veranderende leven in ‘zijn’ dorp Voorhout. Zo vertelt hij in dit boek o.a. over het typische geroddel in een klein dorp en geeft hij zijn scherpe visie op de politieke beslommeringen. Maar ook hoe hij genoot van het intense heerlijke gevoel dat zijn verhalen werden gelezen. Of de verhalen geheel op waarheid berusten? Wie zal het zeggen?
Het boekje is te koop bij Hoek Boek in Voorhout.